Orderbekräftelse:
Alla som beställer från vår webbsite får automatiskt skickat en orderbekräftelse via e-mail.

 

Kortinformation och valuta:
Hos bymushRoom AB kan du betala med dessa kort:

VISA, VISA/Dankort, VISA electron, MasterCard og EuroCard

På vår svenska webbsite anges alla priser i svenska kronor (SEK). Totalkostanden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning.

Danska kronor (DKK) kan även väljas.

När du handlar hos bymushRoom AB behandlas betalningen av Teller som är en säker elektronisk betalningslösning. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk.

 

Fraktkostnader:
Olika leveranssätt som kan väljas:

  • Som bilbrev för 49:-  Leveranstid 2-4 vardagar. Paketet skickas via GLS/Schenker

Vid köp över 600 kr skickas fraktfritt inom Sverige och Danmark.

Leverans till utlandet: ca. 179 kr för postpaket till utlandet (undantaget Danmark, där samma priser gäller som i Sverige). Paketet skickas via GLS/Schenker och du har möjlighet att få innehållet ersatt. Kontakta oss för mer information.

 

Leveranstid:
Vi har som målsättning att expediera ordern senast dagen efter att vi fått den. Leveranser skickas dock senast 3 arbetsdagar efter beställning. Önskar du ett speciellt leveransdatum är du välkommen att skriva det i kommentarsfältet eller kontakta oss för att vara säker på snabb leverans.

 

Ångerrätt:
Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i väsentligt oförändrat skick, så får du tillbaka det du betalat för den. Köparen betalar returfrakten. Kontakta oss och vi skickar information och returadress. 

När varan kommit i retur och är godkänd, betalas varupriset tillbaka till ditt konto (samma konto som du betalet med) inom några dagar. Observera att vi inte tar emot paket som sänds mot efterkrav.

 

Varor, som önskas utbytta mot andra varor, kommer att bytas ut när vi får dina returvaror, om det är en lagervara. Kostnaden för returvaror av denna typ kommer att debiteras dig.
 

Reklamation och varureturnering
Vid fel, bristande eller ev. uteblivna leveranser ber vi dig kontakta: info@bymushroom.se eller använd vårt kontaktsformulär.

 

Allmänt
Vi förbehåller oss för eventuella tryckfel, prisändringar, slutsålda varor samt bristande leveranser. Vi vill göra dig uppmärksam på att färgangivelsen bara kan betraktas som vägledande, eftersom färgerna kan variera på datorskärmarna och därför inte alltid är exakt.